26 de gener del 2011

A la Cova de les Cultures i dissabte a la Sala Pasternak



Dijous passat vam viure una nit emocionant a la Cova de les Cultures. Un grapat enorme de vells amics, molt amics nous, força coneguts i alguns familiars (i potser un o dos despistats i tot) ens van acompanyar a l'actuació que vam fer en aquest petitíssim local del barri de Gràcia, a Barcelona.

Poder sentir l'escalfor de tots vosaltres, la vostra proximitat, i veure que concert rera concert continueu venint i creixent és una emoció difícil d'explicar. Moltíssimes gràcies a tots els qui vau venir! de debò! i també a tots els qui encara no teníeu el disc i el vau comprar! moltes gràcies!

PER CERT! Us esperem aquest dissabte a Vic, a la Sala Pasternak, a partir de les 19h (la nostra actuació és a les 22h). És un concert solidari amb l'Associació Sant Tomàs, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Una bona causa: us hi esperem a tots!
Tocaran: Ivette Nadal, la Porta dels Somnis, Spirits in the Machine, Nuar, Yacine & the Oriental Groove, Raydibaum, Lexu's, Rauxa, Very Pomelo, Josep Montero, i les Tietes Queques! tot per 8€! qui s'hi anima!?

Posem aquí una petita mostra de l'actuació a la Cova de les Cultures...