6 de febrer del 2015

Nova incorporació a Nuar, Carlo Doneddu a la guitarraEn el post d’avui us parlarem del nostre últim fitxatge estrella, el guitarrista cantant i compositor italià Carlo Doneddu. Ara farà un mes que el Carlo s’ha incorporat a Nuar i ja us podem avançar que és un veritable plaer comptar amb el seu talent a la guitarra. 

El Carlo és originari de Sassari, Sardenya. Des de petit ha combinat la seva passió tant per la música clàssica com per la música popular i la cançó d’autor. El 2004 crea Figli di Iubal, grup amb el qual publica dos discs. El segon, el 2006, titulat “Un anno sull’altipiano - Opera da due soldi” s’inspira en el llibre homònim de l’escriptor i polític antifeixista Emilio Lussu i es converteix en un espectacle teatral i musical. És també compositor de bandes sonores de películes i documentals, col·laborant amb els directors R.Sechi, B.Angius i G.Tetti. El 2013 funda la Carraioru Social Band, un projecte en el qual proposa vestir cançons populars originàries de Sassari amb arranjaments “world”. El 2014 publica “Le canzioni dell’estate”, el seu primer disc en solitari. 

Després de resumir la seva trajectòria només ens queda dir que ben aviat podreu comprovar que el seu toc personal i la seva manera d’entendre la guitarra ja han impregnat les cançons del Perseguint gegants. Tot un luxe comptar amb ell.